Bildiğimiz Z Kuşağı, Bilmediğimiz Gelecek Konferansı

İstanbul Kültür Üniversitesi olarak, geleceğimiz olan Z Kuşağı gençlerini anlamak, mesleki yönelimlerini, çalışma hayatından beklentilerini, gelecekte yönelecekleri sektörleri konuşmak için ‘Bildiğimiz Z Kuşağı, Bilmediğimiz Gelecek’ başlıklı konferans düzenliyoruz.

27 Mart 2019 Çarşamba günü 10:00-12:00 saatleri arasında İstanbul Kültür Üniversitesi Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek olan konferansın konuşmacıları ise "Açılın Gençler Geliyor" kitabı ile büyük yankı uyandıran Gazeteci-Yazar Dr. Fatoş Karahasan ve T-İnsan kitabının Yazarı-Fütürist Ufuk Tarhan olacaklar.

bildigimiz_z_slider.jpg

T-İnsan Kitap Çekilişi Çekiliş Sonuçları

SİBEL EVRENOS OKYALTIRIK  MÜRVET RENKLİYÜZ  ZEYNEP AYDEMİR  İRFAN GÜLTAŞ  SEVGİ EROĞLU
 AYŞENUR SEVİM  EFE BÜYÜK  EBRU OZBAS  HURİYE CEYDA ÖZGÜLEÇ  SEVDA AKOT