TİM İHRACATÇILAR SIRALAMASI

İKÜ, TİM İHRACATÇILAR SIRALAMASINDA 40 BASAMAK YÜKSELDİ

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)'in İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ), 2018 yılında 40 sıra yukarıya sıçrayarak 250. oldu.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), 2016 yılından itibaren her yıl ihracat yapan kurum/kuruluşları sıraladığı bir araştırma yayınlamaktadır. Eğitim hizmeti almak üzere Türkiye’ye gelen yabancı öğrencilerin, öğrenci katkı paylarının toplamı ve tüm gelirler içindeki oranı esas alınarak yapılan araştırmada; 2017 genel sıralamada 290. olan İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ), 2018 yılında 40 sıra yukarıya sıçrayarak 250. oldu.
Üniversitemiz ayrıca, vakıf üniversiteleri arasında eğitim ihracatı (yabancı öğrenci katkı payları) bağlamında bir önceki yıla göre bir basamak yükselerek kendisine 4. sırada yer buldu.