İKÜ'de Yeni Medya ve İletişim Eğitimi

Yeni Medya ve İletişim Bölümü’nü tercih edecek adayların medya sektörüyle ilgili, teknolojik gelişmelere duyarlı, sosyal medyayı kullanmayı seven, kendini geliştirebilen ve rahatlıkla ifade edebilen, esnek çalışma saatlerine dayanıklı ve kariyerini bu yönde yapmak isteyen kimseler olması gerekmektedir.

Yeni Medya ve İletişim Bölümü mezunları çağın medya profesyonelleri olmaya adaydırlar. İletişim teknolojilerini etkin bir biçimde kullanarak, her geçen gün büyüyen medya sektörünün her alanında görev alabilecekleri gibi iletişim süreçlerini analiz etmede beceri sahibi akademisyen adayları da olabileceklerdir.

Yeni Medya ve İletişim Bölümü öğrencileri, Sanat ve Tasarım Fakültesi’nin diğer bölümleri ile iç içe yürüttüğü eğitim sistemi ve seçmeli ders havuzu ile genel kültürü yüksek farklı disiplinler hakkında bilgi sahibi olarak mezun olurlar. Öğrenciler ilgi alanları doğrultusunda teknik ya da kuramsal derslere yönelebilmektedir. İletişim disiplininin kuram, araştırma ya da uygulama alanlarında uzmanlaşabilmektedirler. Disiplinlerarası bir perspektifle iletişim sürecinin üretim, dağıtım ve alımlama süreçlerine ilişkin gerekli alt yapı sağlanmaktadır.

12.000,00 ₺

24.000,00 ₺