İletişim Tasarımı Bölümü Öğrencilerimiz “5. TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması”nda Finalist Oldular

İletişim Tasarımı Bölümü Öğrencilerimizin Başarısı

TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması”nda Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerimizden Arda Can Serin “Kapan” adlı projesiyle; Merve Karamustafa, R. Elif Fırat ve Gaye Erdem’den oluşan ekip “Gaste” isimli projeleriyle finalist oldular.

“5. TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması”nda 51 üniversiteden katılan 1021 öğrenciye ait 783 eser arasından Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerimizden Arda Can Serin “Kapan” adlı projesiyle; Merve Karamustafa, R. Elif Fırat ve Gaye Erdem’den oluşan ekip “Gaste” isimli projeleriyle finalist oldular. Haziran ayında gerçekleştirilecek ödül töreninde okulumuzu temsil edecek öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.