T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi Ticari Elektronik İleti Gönderilmesine İlişkin Onay Metni

T.C. İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ

TİCARİ ELEKTRONİK İLETİ GÖNDERİLMESİNE İLİŞKİN ONAY METNİ

T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi (“ÜNİVERSİTE”) tarafından gerçekleştirilecek aktivite, tanıtım, organizasyon ve ÜNİVERSİTE’ye bağlı birimlerin gerçekleştirdiği akademik, sosyal tüm etkinliklerden haberdar olmak için Üniversitemiz tarafından şahsınıza ticari elektronik ileti gönderilmesine onay vermeniz gerekmektedir.

İzin verdiğinizde; T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi’nin, size aktivite ve tanıtımlarla ilgili bilgi sunmasını ve satış, pazarlama ve benzer amaçlı her türlü iletişim mesajlarını göndermesini, paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizi işleyerek, size telefon, kısa mesaj ve elektronik posta ile ulaşmasını ve elektronik iletilerin içeriğinin ve diğer kayıtların gerektiğinde ilgili Bakanlığa sunulmak üzere kayıt altına alınarak saklanmasını kabul etmektesiniz.

Bu bilgiler sadece iletilerinizin sağlıklı şekilde teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz 3. kişilerle gerekli ölçüde paylaşılacaktır.

Dilediğiniz zaman, hiçbir gerekçe göstermeksizin bu kullanım şartları kapsamındaki elektronik iletileri almaktan vazgeçebilirsiniz. Bu talebinizi Üniversitemize çağrı veya iletide yer alan iletişim bilgilerini kullanarak veya Üniversitemiz bilgilerindeki iletişim adreslerine ücretsiz olarak iletebilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi: 07/04/2023