TÜHİD’DEN İKÜ'YE ÖDÜL!

TÜHİD’DEN İLETİŞİM SANATLARI BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜL!

TÜHİD’in 2018 yılı için belirlediği “#AyrımcılığaHayır Toplumsal Bütünleşmeyi Destekleyen İletişim Projeleri” konusundaki ödülü, Dr. Öğr. Üyesi Sevinç Koçak danışmanlığında hazırladıkları “Birbirimize iyi bakalım!” isimli sosyal sorumluluk projesi ile İletişim Sanatları Bölümü öğrencilerimiz kazandı.

İletişim Tasarımı Bölümü Öğrencilerimizin Başarısı

TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması”nda Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerimizden Arda Can Serin “Kapan” adlı projesiyle; Merve Karamustafa, R. Elif Fırat ve Gaye Erdem’den oluşan ekip “Gaste” isimli projeleriyle finalist oldular.

MOBİGEN İKÜ Markasını Dünyaya Duyurdu

İKÜ Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü (MOBİGEN), “Mind the Milk” projesi ile 3-6 Şubat 2019 tarihleri arasında 117 proje arasında ilk 17’ye kalarak yarı finalist olarak 4 bin USD ödül kazandı.

İKÜ, TİM İHRACATÇILAR SIRALAMASINDA 40 BASAMAK YÜKSELDİ

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)'in İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ), 2018 yılında 40 sıra yukarıya sıçrayarak 250. oldu.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), 2016 yılından itibaren her yıl ihracat yapan kurum/kuruluşları sıraladığı bir araştırma yayınlamaktadır. Eğitim hizmeti almak üzere Türkiye’ye gelen yabancı öğrencilerin, öğrenci katkı paylarının toplamı ve tüm gelirler içindeki oranı esas alınarak yapılan araştırmada; 2017 genel sıralamada 290. olan İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ), 2018 yılında 40 sıra yukarıya sıçrayarak 250. oldu.